In Travel

Travel diary 2017


Heyy!

Because 2017 is coming to an end, I decided to show you some of my favourite trips in 2017. I really like to travel, because when you travel, you can learn new things and educate yourself about places and history. Travelling connects us to other cultures and people, it also slows us down: gives us a break from our fast-paced lives. Travel has the power to let you not only escape but also heal. A new place with lots of fun distractions can work wonders. You’ll return home more at peace with yourself and your challenging situations.
 Here are some of my favourite travel pictures, hope you like it. 
Today I challenge you to: plan a trip in 2018. Go somewhere new. Try something adventurous! 


// Ker se leto 2017 približuje koncu, sem se odločila, da vam pokažem par svojih najljubših potovanj, ki sem jih imela v tem letu. Zelo rada potujem, saj se lahko naučiš veliko novih stvari o različnih predelih sveta in o njihovih kulturah. Potovanja so tudi zelo priporočljiva, da se malo umirimo in sprostimo od naših zaposlenih življenj. Ko potuješ pozabiš na vse stvari, ki ti težijo in se vrneš nazaj z več energije pripravljen na nove izzive. Tukaj je par mojih najljubših slik iz potovanj, upam da vam je ta objava všeč. 
Danes pa te izzivam, da si splaniraš izlet za leto 2018, pojdi nekam, kjer še nisi bil. Probaj nekaj novega, nekaj drznega!   //

“The world is a book and those who do not travel read only one page.” 

Till next time…

Merveilleux life
January 2017
NEW YEAR  

📍Beograd, Serbia
February 2017

📍Opatia, Croatia


 
 


 

June 2017

📍Cinque Terre and Tuscany, Italy


 

July 2017
EXIT FESTIVAL

📍Novi Sad, Serbia

 August 2017

📍Rhodes, Greece

September 2017

📍Lisbon, Portugal


 October 2017

📍London, England


 

Where to next? 🌍🌎

Related Articles

Post a Comment