In Beauty cosmetic eyeshadow lipstick

Bell HYPOAllergenic

Hejla!

Danes je celotna objava o Bell HYPOAllergenic kozmetiki, ki je med novejšimi na slovenskem trgu, a je že postala zelo priljubljena znamka. 
Vse izdelke lahko kupite po zelo ugodnih cenah: bodizenska.si.

Kaj sploh je hipoalergena kozmetika?
Hipoalergena kozmetika je posebna skupina kozmetičnih izdelkov, pri katerih sestava, formulacija in način priprave zmanjšujejo nevarnost alergičnih reakcij, hkrati pa dosegajo popoln kozmetični učinek. Takšni izdelki so običajno brez vonja in brez aditivov nepotrebnih surovin. Hipoalergenski izdelki se posebej priporočajo ljudem, ki imajo občutljivo in razdražljivo kožo ter občutljive oči. Bell Hypoallergenic dekorativna kozmetika je posebna linija znamke Bell Cosmetics, razvita in testirana pod skrbnim nadzorom dermatologov in oftalmologov. Vsebuje visoko kakovostne izdelke za obraz, oči, usta in nohte, ki ne vsebujejo dišav, poleg vsega tega, pa ni testirana na živalih! 

Bell HYPOAllergenic liquid mat lipstick
Je must-have lipstick! Jaz sem si jo izbrala v odtenku 02, ki je rdeče barve in je preprosto čudovita. Tekoča šminka je dolgoobstojna in zares kvalitetna. Že z malo količino šminke, dobijo vaše ustnice intenzivno barvo ter postanejo gladkejše. Izdelki so testirani pod nadzorom dermatologa in so primerni za ljudi z občutljivo kožo. Bell izdelki imajo zelo ugodno ceno in so zares vredni nakupa! 

Bell Hypoallergenic senčilo NUDE 01
Paletka je preprosto čudovita. Poceni, odlična pigmentacija, lepi odtenki in priročnost. Kožo intenzivno prekrije, a v nežnih odtenkih. Senčilo za veke vsebuje kremno in lahko formulo, ki zagotavlja dolgo obstojnost ličila brez občutka težkih vek. Po zelo ugodni ceni jo lahko kupite tukaj: bodizenska.siMislim, da si paletka zasluži vse pohvale.

Bell Hypoallergenic tekoča podlaga za senčilo za veke
Še en izdelek vreden omembe. Zelo kvaliteten, vreden vsakega centa. Je vlažilen in primeren za vsako kožo, tudi tisto bolj občutljivo. Formula brez olja podaljša obstojnost senčila za veke in poudari globino barve. Kupite ga lahko v drogerijah Tuš, Nami in Maxiju. Ali pa na spletni strani tukaj - preverite cene, kako zelo so nizke za odlično kvaliteto.

Bell Hypoallergenic korekturna podlaga za prekrivanje por
Super izdelek za tiste, ki imate probleme s prekrivanjem por, saj izdelek vsebuje formulo, ki zapolni in prekrije vse pore na vašem obrazu. Izdelek kože ne masti ter vaše kože ne obremenjuje. Izdelan je na osnovi naravnih formul, zato je primeren za vse tipe kože!


Sama sem z vsemi izdelki zelo zadovoljna, saj se vidi, da so narejeni zelo kvalitetno ter ne vsebujejo aditivov nepotrebnih surovin. Prav zato so primerni za vse vrste kož, tudi tiste bolj občutljive. Mene so izdelki prepričali! Pa tebe? 

“Beauty, to me, is about being comfortable in your own skin. That, or a kick-ass red lipstick.” 

Till next time…

Merveilleux life

Related Articles

Post a Comment